E mbuloi me truр/ Nëna mbron vajzën e vogël nga bombardimet

Një nënë e mbuloi me trupin e saj foshnjën e saj një muajshe ndërsa shtëpia e tyre po bombardohej në Kiev, sipas një postimi në Facebook nga Spitali Kombëtar i Specializuar i Fëmijëve Ohmatdit. Fëmija ishte i padëmtuar, por nëna pësoi lëndime të shumta, thuhet në postim.

Nëna dhe babai i fëmijës ishin në shtëpi duke ushqyer foshnjën e tyre në orët e hershme të mëngjesit kur ndërtesa e tyre u granatua. Ata dëgjuan tingujt e granatimeve gjatë gjithë natës duke u afruar gjithnjë e më shumë, tha spitali.

“Kur zbrita në oborr, pashë që një predhë kishte goditur kopshtin ngjitur me shtëpinë tonë. Nuk ka më tavan, dritare dhe dyer në të gjitha shtëpitë aty pranë. Mbetjet e xhamit fluturuan pikërisht mbi ne,” i shoqi. tha, sipas spitalit.

Babai u trajtua për plagë në këmbë dhe nëna iu nënshtrua një operacioni për plagët e saj.