Ραѕ sκαηdαΙit me tαmрοηët, Greqiα merr veηdimiη drαѕtik ηdaj ѕhqiρtarëνe, ja çfarë рritеt të ηdοdhë qe ηeѕër

Pas publikimit të lajmit ku u zbulua me fakte falsifikimi i tamp onëve që nevojiten për të kaluar kufirin, ka ardhur edhe një reagim nga qeveria greke.

Kështu duke nisur nga dita e nesërme me datë 20 nëntor,do të mbyl let pika kufitare e Kapshticës,ndërsa hapur mbetet Kakavija, Evzoni dhe Promahona.

Për Shqipërinë, kalimi do të bëhet vetëm me test negativ të co vid dhe vetëm nga Kakavija, pasi atje ka mundësi ver ifikimi në kohë reale. TCH