Çfarë do të thotë kur burri nuk të puth kur bëni s*ks? Psikologu lë pa fjalë: Ja tregon nëse ai nuk të puth!!!

Një puthje nga ana e partnerit tuaj teksa jeni duke bërë dashuri është e rëndësishme për disa arsye, a e dini? Sipas psikologëve dhe ekspertëve të marrëdhënieve, ky akt i thjeshtë pasqyron sa e rëndësishme është për një person dhe sa e çmon.

Pra, çfarë do të thotë kur në momentin e intimitetit ai nuk ju puth.Puthja e forcon lidhjen, lidhjen midis jush dhe njeriut që e doni. Dhe kjo është arsyeja pse, kur gjërat në çift fillojnë të përkeqësohen, akti i puthjes humbet, sepse i gjithë besimi dhe bashkimi që keni me partnerin ka humbur.

Sipas doctor Marty Klein, një këshilltar martese dhe therapist akti i puthjes është momenti më intim gjatë çiftëzimit. “A mund të imagjinosh të puthësh dikë që nuk të pëlqen? oh, sa e neveritshme. Puthja është një nga aktivitetet më intime të një marrëdhënieje. Njerëzit e bëjnë atë vullnetarisht, ata zgjedhin ta hedhin veten në këtë angazhim, që është si i vërtetë dhe erootik.

Kur njerëzit ngurrojnë për ta bërë këtë është një sinjal negativ për marrëdhënien”.Madje mungesa e puthjes gjatë seeksit është një lajmërim se marrëdhënia në çift po shkon drejt ndarjes. Kjo është arsyeja pse ju duhet të argëtoheni dhe ta puthni partnerin tuaj më shpesh, veçanërisht në raste të tilla.

Nuk ekziston një marrëdhënie e qëndrueshme kur nuk ka puthje.Është e rëndësishme që ju ta bëni zakon puthjen e partnerit tuaj, kur përshëndeteni, kur dilni nga shtëpia ose edhe krejt papritur.