E rëηdë!Foѕhηja 16-mυαjshe në gjëηdje të rëηdë nga korooηaviirυsi, 4 fëmijë ѕhtroheη ηë ѕρital

Pavarësisht se fëmijët janë grupmosha më pak e rre zikuar nga Co vid 19, në Pediatrinë e QSUT-së ndodhen 4 të mitur të shtruar, pasi janë prekur nga kor onavi rusi.

Burime bëjnë me dije për Faxweb.al, se një prej fëmijëve, 16-muajshe është e shtruar në repartin e reanimacionit, në gjendje më të r ëndë për jetën.

Nuk dihet nëse fëmija i përket një zinxhiri të infektimit familjar, dhe nëse ka pasur komplikacione të tjera me shëndetin. Vijon…