‘Tinguj lufte’! Ushtari lë armën dhe merr violinën, rrëqeth duke ekzekutuar himnin ukrainas në bunker

Momente emocionuese në një bunker në Ukrainë.

Një video amatore e cila u shpërnda së fundmi në rrjet ka emocionuar me miliona njerëz.
Ushtari në video, i cili në paqe luante në violinë për t’u relaksuar,

sot la për një moment armën mënjanë dhe interpreton himnin kombëtar për shokët e tij ushtarë.

Morali i lartë duket se mbetet arma më e fortë për Ukrainën deri në këto momente.