Gruaja i kërkoi lekë, burri i bën atë që se kishte parë as në ëndërrat më të këqija: Po e bere këtë shpirt të jap sa të duash

Nje “rreng” qè pak kujt i shkon nè mendje. Zgjidh
ekuacionin te marrèsh lekët!
Shpenzo sa tè duash” / Burri i le karten e lekève
gruas, por PINI èshtè njè ekuacion i vertetè (ideja gjeniale-foto)
Kjo èshtè ajo se farè njè burrè ka bèrè pikèrisht pèr gruan e tij.

Nè nje shenim pèr gruan e tij ai i lè asaj kartèn e lekève dhe i thote te shpenzoje pa limit, por
sigurisht qè kjo nuk èshte aq e lehtè pasi PINI
fshihet ne nje ekuacion tè vertet matematikor.

“Çkemi e dashur! Më poshtë ke kartën time, shpenzo sa të duash, shko për shopping dhe nxirr për drekë shoqet”, shkruan ai ndërsa i lë ekuacionin që ta zgjidhë për të gjetur pinin.

E pra kujt i kishte shkuar nè mendje, tè shpenzosh lekèt e burrit tashme nuk èshtè me aq e lehtè