Gjërat që një dentist nuk ua thote kurre ju! Metoda që pastron dhëmbët në 2 ditë!

Gurëzat janë një shtresë e verdhë në dhëmbët tuaj që dëmtojnë buzëqeshjen tuaj. Nëse duam të kemi gojën të pastër dhe që nuk ka sëmundje ne duhet të heqim dorë nga veset e duhanit dhe alkoolit. Përveç kësaj është e nevojshme të mbajmë një higjienë të mirë orale.

Është e zakonshme të shkosh tek dentisti për t’i dhënë fund këtij problem pasi ata janë ekspertë në këtë, por megjithatë shumë herë nuk guxojnë t’i tregojnë pacientit të vërtetën. Përveç kësaj, ka të ngjarë që ata të dinë metoda që ne nuk i njohim dhe nuk do t’i bënim pa ndihmën e tyre. Megjithatë, ka diçka që ne të gjithë mund të bëjmë në shtëpinë tonë për t’i dhënë fund gurëzave.

Perberèsit: Nje lugè gjelle pastè dhèmbesh, 2 lugè peroksid hidrogjeni, 2 lugè sode buke, 2 lugè ujè. Pergatitja: Merrni nje enè qelqi me njè kapak dhe derdhni tè gjithè perbèrèsit. Perziejini mirè duke perdorur njè lugè druri derisa ato tè bashkohen per te krijuar kremin. Vendoseni masèn e pèrftuar ne furçën tuaj tè dhèmbève he lajini ata pèr 5 minuta. Kète metodè bejeni 3 herë ne javè derisa gurèzat te zhduken.