Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbυѕh 24 vjec , kυsh me Uron zoti i dhashte ate qe i mυηgon. (VIDEO)

Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 28 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate qe i mungon,

Keshtu është shprehur një vajze e cila ka mbushur 28 vjet.Ne i urojmë dhe shumë vite te lumtra se bashku me të afermit dhe te dashurit e saj . Kjo eshte vajza ime Blerta ajo sot mbush 28 vjeq , kush me uron zoti i dhashte ate q e i mungon