Shqiptarja fiton titullin e më të bukurës “Mrs Michigan American 2022”

Marinela Shpati për një vit do ta mbaj kurorën e më të bukurës amerikane.
Marinela Shpati nga Amerika fitoi titullin e zonjës më të bukur “Mrs Michigan American 2022”, shkruan albinfo.ch.

“Shume krenar për një grua shqiptare që përfaqëson Michiganin në një skenë kombëtare në Las Vegas”, ka shkruar bashkëshorti i saj, Gentian Shpati.

Vlen të theksohet se ky konkurs mbahet në të 50 shtetet e SHBA-së dhe fitueset e çdo shteti marrin pjesë në konkursin final për të zgjedhur amerikanen që do të mbajë për një vit kurorën e shquar.

Marinela Shpati për një vit do ta mbajë kurorën e më të bukurës amerikane.