Kjo grua nga Australia ka gjetur sekretin : Ja se si ti bëni divanet tuaja të duken si të rinj

Pjesa mè e madhe e grave e kanè shumè problem
pastrimin e divanève, sidomos nèse janè ngjyrè e
celur.

Natyrisht ka shume sherbime profesionale qè
ofrojne pastrimin e mobiljeve, por janè te
kushtueshme. Nje grua australiane ka perdorur
tabletat pèr pastrimin e dhembève pèr t’i bèrë
divanet drite.

Ajo ka blerë një kuti me tableta për pastrimin e dhëmbëve dhe gjithçka tjetër që i duhej ishte një shishe spray bosh.

Ajo shpjegon se nè shishe ka hedhur nje tablete
dhembesh, ujè dhe ka sperkatur divanèt. Mbasi e ka lène solucionin te veprojè per 5 minuta, ka
perdorur njè detergient enèsh per t’i ferkuar.
Ajo e ka ndarè kètè pèrvojè nè rrjetet sociale dhe rezultatet ishin te mahnitshme