Nga mesnata ulen derivatet e naftës

Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 zvogëlohen për 5,00 denarë/litër, ndërsa çmimi me pakicë i benzinës EURODIZEL (DV V) ulet për 6,00 denarë/litër.

Çmimi me pakicë i vajit ekstra të lehtë për amvisëri (EL-1) ulet për 5,50 denarë/litër.

Çmimi me pakicë i mazutit M-1 NS zvogëlohet për 2.550 denarë/kg dhe tani do të arrijë në 56.749 denarë/kg.

Nga data 17.3.2022 nga ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Motor benzin EUROSUPER BS – 95 81,50 (dena/litër)

Motor benzin EUROSUPER BS – 98 83,50 (dena/litër)

Naftë EURODIESEL BS (DE V) 79.00 (denarë / litër)

Vaj për djegie Extra i lehtë 1 (EL-1) 75.50 (den/litër)

Naftë M-1 NS 56,749 (denarë / kg)