“As bukë, as ujë”, “S’ka Zara e Bershka”, Inteligjenca ukrainase zbulon bisedën mes ushtarit rus dhe gruas së tij

Shërbimi i Inteligjencës së Ukrainës ka publikuar një bisedë në mes të një ushtari rus dhe gruas së tij rreth asaj se me çfarë po përballen në Ukrainë dhe Rusi.

“S’kemi bukë as ujë. Na kanë mbetur vetëm edhe një apo dy biskota. Asgjë më shumë. Nuk shohim arsye për të qenë këtu.

S’kemi as municion, as naftë”, citohet t’i ketë thënë ushtari rus teksa i është ankuar gruas së tij, trasnmeton Express.

Teksa flasin, gruaja e ushtarit rus thotë se edhe gjendja në Rusi s’është fare më mirë, meqë “Pepsi-Cola, “Zara” dhe “Bershka” janë zhdukur./GazetaExpress/