Arreѕtohet këngëtarja Elѕa Lila

Policia italiane shkatërroi një organizatë kriminale të dedikuar për shitjen e drogës të përbërë nga 13 persona, italianë dhe shqiptarë.

Në agimin të së mërkurës, hetuesit e skuadrës së lëvizshme të Romës dhe Viterbos po zbatojnë 13 urdhra paraburgimi të kërkuara nga Drejtoria e Rrethit Antimafia

të Romës dhe të lëshuara nga gjyqtari hetues i prokurorisë së Romës.