Ishte bashkë me gazetarin në krye të detyrës, vritet në Ukrainë kameramani i Fox News

Fox News ka konfirmuar se kameramani i saj Pierre Zakrzewski është vrarë gjatë raportimit në Ukrainë të hënë.

Zakrzewski ishte me korrespondentin Benjamin Hall kur automjeti i tyre u godit nga zjarri. Hall mbetet i shtruar në spital në Ukrainë.

Pierre ishte një fotograf i zonës së luftës që mbuloi pothuajse çdo histori ndërkombëtare për Fox News nga Iraku në Afganistan në Siri gjatë qëndrimit të tij të gjatë me ne. Pasioni dhe talenti i tij si gazetar ishin të pakrahasueshëm. Me qendër në Londër, Pierre kishte punuar në Ukrainë që nga shkurti.

Hall, një korrespondent britanik 39-vjeçar, është ende duke u trajtuar në spital pas incidentit. Kjo vdekje vjen pas vdekjes se Brent Renaud të dielën.