Video/ Këto janë mrekυΙΙitë e mëdha që kanë ηdodhur në Kiѕhëη e Laсit: E kanë gëzυar ѕhрirtin e ѕhqiрtarëνe

Qyteti i vogël i Laçit, ofron një pritje të pazakontë për mijëra e mijëra besimtar që vinë për të përjetësuar besimin për të gjetur paqen dhe për tu prehur në mëshirën e Zotit në Kishën e mrekullive.

Ç’duhet të dini para se të shkoni tek Kisha e Laçit për herë të parë – Shqipëria

Por cila ka qenë mrekullia më e madhe në historinë e Kishës së Laçit?

Këtë përgjigje na thotë vetë Nadir Murra.