13 vjeçarja рë*dhunohet tek varrezat e qуtetit, shteti ofron mijëra euro shpërblim për informaсion

Një shpërblim prej 5,000 £ është ofruar për informacion pasi një vajzë 13-vjeçare u sulmua seksualisht në një varrezë. Crimestoppers ka konfirmuar se telefonuesit mund të qëndrojnë 100 % anonimë nëse kanë ndonjë informacion në lidhje me sulmin që ndodhi në një varrezë jashtë North Road në Retford, Nottinghamshire, rreth orës 15:30 më 12 dhjetor 2019.

Adoleshentja po ecte vetëm nëpër varreza kur u sulmua nga një burrë i panjohur për të, raporton Nottinghamshire Live. Policia ka lëshuar CCTV-në e një njeriu që dëshiron të gjurmojë dhe të pyesë nëse ai ka parë ndonjë gjë.

“Një fëmijë i pafajshëm ka kaluar nëpër një provë të tmerrshme e cila fatkeqësisht mund ta prekë atë për pjesën tjetër të jetës së saj”. Policia ka pamjet e kamerave të sigurisë të një burri duke ecur përgjatë Leafield, afër varrezave në kohën kur viktima u sulmua.