Griηdje rreth maѕave të reja në Gjermaηi: Merkel, e рakëηaqur me ѕituatëη

Në Gjermani u mbajt një video-konferencë e kancelares Angela Merkel dhe kryministrave të landeve për masat e reja në nëntor. Merkel dhe kryeministrat u ndanë të pakënaqur, transmeton albinfo.ch.

Merkel pati shumë pakënaqësi dhe mosmar rëveshje me disa nga 16 kryeministrat e landeve gjermane rreth masava dhe zbatimit të tyre.

Së fundmi, kancelarja dhe kabineti i saj kanë përgatitur disa masa të reja ndaj Co vid-19, si mby llja totale e restoranteve dhe hoteleve, ndalimin e vizitave turistike, mby llja e disa llojeve të sporteve, fitneset, puna nga shtëpia, ndalohen festat private etj.
Për më shumë detaje, shikoni videon më poshtë