Aηa që kërkoη bυrrë qaη me lot në emisioη/ Jam rritυr pa baba, ηdaj bëj ashtυ si…

Ana ka treguar me lot në sy studion e “PërPuthen” komentin që një person i panjohur i kishte bërë në lidhje me “përk ëdheljet” e shuam komentuara të saj gjatë takimeve me djemtë.

Pa baba u detyrua të…!Ana përlotet në ‘Top Channel’, tregon për herë të parë anën e ‘errët’ të së shkuarës së saj

Ajo tha se dikush i kishte thënë se “përkë dhelet sepse i ka munguar dashuria”, e ndërsa pranoi këtë fakt, Ana u përlot. Bukuroshja ka deklaruar se ka hum bur babain para disa vitesh.

“Dikush më tha diçka që këtë përkëdheljen ti e ke sepse të ka munguar dashuria ndërsa je rritur dhe kërkon ta japësh tani. Dhe po është e vërtetë. Pa dashur ta just ifikoj atë që unë ledh atohem, pro ai koment më bëri të reflektoja dhe më vjen keq që një njeri që më ka njohur nuk e ka kuptuar këtë anë timen”, u shpreh ajo.