Рrofil LGВT раra ѕе të bëhej e famѕhme! Zbulohet e ѕhkuara e Теаѕ


Protagonistja e emisionit ‘Përputhen’, Tea Trifoni, u bë një nga vajzat më të dashura.
Ajo për një kohë të shkurtë arriti të hyjë në zemrat e secilit, e për këtë shumë nga fansat e saj u interesuan për dukjen dhe jetën e Teas para famës.
Së fundmi faqja Përputhem në Instagram ka publikuar disa foto të Teas në gjimnaz madje shkruan se Tea ka patur profil në një aplikacion të komunitetit LGBTI.

Por se si qendron puna vetëm Tea mund ta tregoj./Blic/