GILI I TНOTË ILIRIT: ZOTI TË ЅОLLI ЅНUMË НЕRËT NË JETËN TIME ,E TË BËRI DAЅНURI TË РАVDEKЅНME

Sot në familjen e Gilit dhe Ilirit ka festë.

Është vet Iliri ai që feston ditëlindjen ku urimi i parë qysh mbrëmë kur ora shënoi 00:00 i erdhi nga bashkë shortja e tij.

Siç dihet dyshja Berani jo vetëm që kanë karrierë të gjatë muzikore së bashku në skenë, por edhe lidhja e tyre është po aq e gjatë sa karriera.

E sot Gili e uroi bashkëshortin me fjalët më të bukura.

“Ty dashuri e pamatshme që zoti të solli shumë heret në jetën time ,e të bëri dashuri të pavd ekshme”, ka shkruar këngëtarja sipër një imazhi kaq të këndshëm./Kosovarja/