Ndodh tra gјеdia e madhe/ 2-vjeçari i mееrr јеtën kuѕhëririt 5 vjeç, mendoi ѕе ро luanin dhe…


Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Raportohet se një djalë dy vjeç që lloi me një ar më që kishte gjetur në shtëpi kushëririn e tij pesë-vjeçar në Detroit.

A ksi denti ndodhi ditën e djeshme në orën 9 e 30 të mëngjesit me orës lokale në Amerikë. Vogëlushi kishte që lluar kushëririn e tij në qafë.

Edhe pse ambulanca shkoi shumë shpejt në vendin e ngjarjes, asgjë nuk mund të bëhej. Vogëlushi gjeti ar mën e mbushur në apartament dhe duke luajtur i mori jetën kushëririn e tij.

Koma ndanti i po lic isë Tiffany Stewart në një konferencë shtypi tha:
Kemi humbur një fëmijë tjetër nga Detroit sepse dikush nuk e ka ruajtur a r mën në mënyrë të sigurt. E gjithë kjo mund të ishte parandaluar.”

Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora.