Njihuni me gruan e moshuar që ka 1300 qen, 100 mace dhe 4 kuaj/ Ka shitur edhe ѕhtëрinë e ѕај që t’i uѕhqej


Marrja me një kafshë shtëpiake është jashtëzakonisht një përgjgjësi e madhe, imagjinoni të keni mijëra kafshë për t’u kujdesur.

Kjo është jeta e Wen Junhong, e cila e ka marrë përsipër t’u japë kafshëve të bra kti sura dashurinë që meritojnë, duke u siguruar atyre një strehë dhe një vend në zemrën e saj. Shtëpia e saj është e mbushur me ka faze

68-vjeçarja Znj. Wen Junhong zotëron një shtëpi 2-katëshe dhe çdo dhomë është e mbushur me k afaze! Sipas saj, ajo shpëtoi qenin e saj të parë mbi 20 vjet më parë dhe nuk është ndalur që nga ajo kohë.

Familja e saj tani përbëhet prej 1,300 qen, 100 mace, 4 kuaj dhe disa zogj e lepuj. Ajo zgjohet në 4 të mëngjesit çdo ditë

Wen ngrihet vërtet herët në mëngjes për t’u përgatitur për ditën e saj. Ajo pastron të gjitha kafazet që shpesh janë plot me mbe turina, pastaj gatuan një përzierje perimesh, mishi dhe orizi për kafshët, rreth 500 kg (1102 l) ushqim.

Wen shiti apartamentin e saj dhe mori një hu a për të paguar shpenzimet për kafshët Kujdesi për kaq shumë kafshë nuk është shaka. Për të përmbushur nevojat e tyre, Wen, e cila dikur ishte teknike mjedisore, shiti apartamentin e saj.

Ajo gjithashtu ka marrë një hua dhe po përdor kursimet dhe pensionet e saj të jetës për t’u siguruar që kafshët e b ra ktisura të kenë mundësi për ushqim dhe strehim.

Ajo shpreson që një ditë njerëzit do të trokasin për t’i birësuar. Numri i kafshëve nën kujdesin e Wen po rritet ndërsa gjithnjë e më shumë njerëz po br akti sin qentë e tyre.

Për ta ndihmuar atë, ajo ka një staf prej 6 personash, por gjithsesi, është vetëm çështje kohe para se të mbarojë hapësira e nevojshme për strehim. Për të mos përmendur, që për shkak të ank esave nga fqinjët, ajo tashmë është zhvendosur 6 herë.