Kу ëѕhtë reagimi i Robert Berishës ndaj Norëѕ, роr аѕај nuk i bëhet vonë!


Ish çifti i njohur, Robert Berisha dhe Nora Istrefi, vazhdojnë të marrin vëmendje për jetën të cilën bëjnë.

Roberti ka filluar pushimet në Miami, dhe këtë e bëri të ditur në rrjetet sociale duke sjell imazhe me shoqërinë e tij, ku në mesin e tyre është edhe menaxheri i Nora Istrefit, Drilon Furra.

Mirëpo, ajo çfarë mori vëmendje është videoja ku Roberti postoi në story të Instagramit, këngën e Norës dhe Gjikos.

Përderisa, Nora shpërndau në Instagramin e saj personal videot e tjera, për këtë të Robertit nuk ju bë vonë.

Përndryshe, Nora dhe Roberti vazhdojnë të mbajn raporte të mira me njëri-tjetrin./Blic