Раmје që ро bëjnë xhiron e botëѕ, рunonjëѕја fut duart në të раѕme dhe më раѕ i jep роroѕinë klientit/ Ai e filmon dhe më раѕ….


Higjiena është një nga bazat kryesore të hotelierisë. Le më pas kur flitet për restorantet dhe vendet ku gatuhet.

Por pamjet e një punonjëse e McDonald’s, e cila prek të pasmet teksa po bënte gati porosinë e një klienti kanë bërë xhiron e botës. Punonjësja u kap në flagrancë ndërsa përgatiste patate të skuqura.

Video shkaktoi shumë reagime dhe çaktivizoi dhe përherë e më shumë njerëz pyesin se sa e sigurtë është të hash nëpër restorante. Punonjësja u filmua në një fast food në Shtetet e Bashkuara dhe ishte filmuar nga një klient.

Video tani është bërë virale në rrjetin tashmë të famshëm social TikTok. Më e pakta që mund të thuhet është se njerëzit janë shtyrë të shohin imazhet. Ky imazh ka sjellë goxha shqetësime te njerëzit që e kanë parë.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.