Këngtari ЅlNAN Н0XHA dhe ANA e “Рër-Puthen” M0LLË ЅНERl рër ÇlFTlN SHQlPTARE!


N gj- arja e pazak0ntë ka ndodhur natën e ndërrimit të viteve ku Saimir B. së bashku me bashkëshorten dhe dy fëmijët kishte shkuar në shtëpinë e vjehrrit për Vitin e Ri. S i m p a t i a nga gruaja për këngëtarin Sinan Hoxha dhe e burrit për Anën, vajzën pjesëmarrëse në emisionin “Për-puthen”, ka çuar në një g r i -ndje mes dy bashkësh0rtëve në kryeqytet, e cila ka përfunduar në dh- unë dhe madje njëri prej tyre është arre- stuar.

K0nfIikti ka nisur në momentin kur bashkëshortja e Sajmirit kishte dashur të shihte në televizor këngëtarin Sinan Hoxha, të cilin ka thënë se e pëlqente.

Kjo gjë ka shka-ktuar xhel0zi te bashkëshorti, i cili e ka a k u z u a r se kishte më shumë se pëlqim ndaj tij.

Debati ka vijuar me tej kur bashkëshorti ka komplimentuar Anën e emisionit “Për-puthen”.

Por ka qenë të bashkëshortja këtë herë ka reaguar ndaj bashkëshortit.

Gri-ndja mes çiftit ku njeri e akuz0nte për Anën dhe tjetri për Sinanin është ash përsuar ndërsa debati ka kaluar edhe në dh unë fi-zi ke, ku Sajmiri ka qëIIuar bashkëshorten, ndërsa kjo e fundit ka tentuar të v r a s ë veten me th- ikë.

Në këto çaste ka ndërhyrë babai i gruas, njëherësh vjehrri i Sajmirit për të ndarë çiftin por edhe ai është g0ditur nga dhëndri.

Më pas 35-vjeçari është larguar nga shtëpia, ndërsa dy të dh un uarit i janë drejtuar p0licisë ku e kanë kryer den0ncimin raporton Syri.net.

Saimir Bakalli është arre- stuar dy ditë me parë nga p0licia dhe këtë te enjte u soll në gjy katë ku u vlerësua me masën “a rr e s t me b u r g” për a k u z ë n e dh unës në familje.