E ka jetën në fije të реrit/ Vogëlushja qan ѕа herë i thonë që do ореrohet: E ëma ja ѕhрjegon me durim: Të ka mami zemër, duhet të јеtоѕh…


Vajza e vogël nga Gjermani ka lindur me një formë në zemër dhe duhet të bëjë edhe një op erac ion të fundit që të jetojë.

Por dy vjeçarja ka kaluar shumë herë në spi t al dhe vetëm q një kur dëgjon të thuhet se duhet edhe një herë të oper ohet.

Nëna e saj ka thënë për ”Bild”:

Ajo rri shtrirë dhe përqafon breshkën, ka një arush të tillë. Qa n por i them edhe lutem mami edhe një herë që të jetosh dhe të luash pastaj nuk do të bësh më shumë në sp ital.

Sophie është i dashur të kam dashur dy op erac ione. Njëri për orë të tëra, tjetër për pesë orë dhe edhe pse nuk është rritur shumë e kupton se ka shumë dh imbj e. Nëna e saj qan