“Duan të na ndajnë”/ Mevlani i bën dhuratë Ledianëѕ, Meliѕа dhe Ѕindi reagojnë menjëherë


Në takimin e tyre të dytë, Mevlani i dhuroi Ledianës një patkua, kundër syrit të keq.

Ai tha se në emision ka disa “hasma” që i duan të keqen dhe se duan t’i ndajnë.

Ndërkohë, në studio Mevlanit iu kthyen Sindi dhe Melisa që i thanë se nënkuptoi ato me deklaratat e tij.

Debati:

Mevlani: Janë nja dy persona hasmit e mi. Hasmi kam Sindin, kjo është sigurt njëherë

Melisa: Kur i…

Mevlani: A ka mundësi të pushosh njëherë

Melisa: Jo nuk dua të pushoj

Mevlani: Bën këtu si interesante

Melisa: Dua të bëj si interesante

Mevlani: Ça të duket vetja ty?

Melisa: Unë bëj si të dua, nuk të marr leje ty, për mua ti je askush

Mevlani: Pse ti për mua je dikush?

Sindi: Po pse na përmend atëherë?

Mevlani: I është rritur mendja dhe bën ironi

Melisa: Unë nuk bëj kot sa për karrierë

Mevlani: Jeni bërë këtu tani…

Sindi: të më ofendosh ti mua, ofendon herë pas here, nëse un të thash fjalët më të bukura në takimin tonë të tretë e thash për ato kohë që kemi kaluar bashkë.

Mevlani: Kur ballafaqoheni me një mashkull, vetëm me gisht dini të bëni dhe kërkoni respekt