Ndodhi dhe kjo! I riu tregon ngjarjen pas tri vitesh: Mësuesja më kapi dhe e bëri me mua në klаѕë, do më ngelte nëѕе tregoja


Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Britaninë e Madhe. Si raportohet një mësuese 35 vjeçe aku zohet se ka bërë marrë dhënie me nxënësin e saj.

Kandice B. një mësuese në Buckinghamshire, akuz ohet për lidhje me një student 15-vjeçar. Kjo ngjarje mësohet se ka ndodhur para tre vitesh, por vetëm tani i riu ka treguar. Ajo është e martuar dhe thotë se nuk e ka bërë një gjë të tillë.

Por i riu nga ana tjetër thotë se mësuesja e tij e nisi të gjithën këtë histori, duke e prekur dhe më pas i dërgonte mesazhe. Më tej i riu ka treguar se ata të dy kanë kryer ma rrdhënie në klasë.

I pyetur se përse ka treguar tani ai ka thënë se mësuesja i kishte thënë se nëse tregonte se çfarë do të kishte ndodhur do e ngelte.

Ai tha:

Ajo më preku dhe e kemi bërë në klasë, nëse tregoja më parë do më ngelte.”

Burimi: Bild/ Marrë nga Gazeta Korrekte.