Me rri-hnin ne ѕhkolle/ Ikja vrар … Meliѕа ѕhрrehet реr here te раre


Takimi i sotem nxorri shume histori te nd-jeshme si nga Atdheu dhe nga Melisa.

Per here te pare sot Melisa shprehet qe eshte bul.lizuar ne shkolle pasi kjo e fundit studionte shume ne shkolle dhe shoqeria nuk e pranonte keshtu eshte bere dhe pre e bu.llizmit.

Melisa serisht shprehet qe ajo si vajze e shkathet ikte vrap per te mos e r.r-ahur.