Të rrëqethet ѕhрirti/ Nëna lë djalin 2 vjeç vetëm disa ѕеkonda në dhomën e gjumit, ајо që ndodhi i mоri јеtën


Një vogëlush i lënë vetëm për disa sekonda v d iq pasi u mb yt nga roletat e dhomës së gjumit.

Nëna zemë rt hyer e Joey Walker tregoi se si ajo u përpoq të shpëtonte jetën e tij pasi e gjeti atë pa ndjenja. Chloe Armstrong tha se ajo e la dyvjeçarin në dhomën e gjumit ndërsa kishte punë në katin e poshtëm.

“Unë po thërrisja që të zbriste por ai nuk erdhi”, tha ajo. “Unë po e dëgjoja atë duke ngatërruar diçka dhe më pas vetëm heshtje. U ngjita lart dhe e gjeta atë pa ndjenja”.

Chloe thirri organet kompetente për t’i dhënë djalit të saj ndihmën e parë dhe më pas për ta dërguar në kujdesin intensiv në spitalin e fëmijëve në Manchester. Por ai v di q 18 ditë më vonë, pasi kishte pë suar dë mt ime të mëdha në tru.

Chloe, 28, tha se roletat ishin të lidhura mbrapa në vend që të hiqej dhe ishte zëvendësuar para se ajo të lëvizte.