Раѕ lindјеѕ ѕе djalit, nëna рërfundon me qime në fytyrë: Mu ѕhkаtërrua jeta


Një grua, të cilës filluan t’i dilnin qime në fytyrë pas lindjes së fëmijës, më në fund mund të dalë jashtë shtëpisë pa maskë.

33-vjeçarja Svetlana Savchenkova ka dalë në një televizion në Ru si ku tregoi edhe historinë se si përfundoi me qime në fytyrë dhe gj oks.

Svetlana rrëfeu se mjekra që i rritej kishte filluar t’i hapte pro blem e edhe në martesë, pasi druhej se mos e bra kti ste burri.

Sipas asaj që tregon ajo vetë, kishte f ri kë ta linte që ta puthte pasi i ndihej vetja si e shp ifur.

Savchenkova e tregoi pro ble mi n e saj për miliona shikues dhe tha se rritja e mjekrës – për shkak të një gjendjeje hormonale , i kishte shk atë rru ar jetën.

Jo vetëm bashkëshortin, por për shkak të mjekrës ajo distancoi edh djalin 7-vjeçar nga vetja.

33-vjeçarja nisi të mbante maskë në fytyrë dhe nuk linte njeri t’i afrohej derisa më në fund, pas një terapie të gjatë, është sërish vetvetja