Doli ne mode! Mban dу gra/ Një javë me njërën një javë me tjetrën, ja ѕi zgjidhet kjo рunë(Video)

Në fshatin Dobrun i Hasit të Shqipërisë, Dem Mula 63 vjeç mban dy gra

Pas gruas së parë, Hatixhja, Dem Mula, vendosi të marrë një grua të dytë, Nazmijen, pasi nuk bënte fëmijë. Por as me atë nuk arriti. Në fund vendosi të mbajë të dyja.

Siç përshkruhet dy gra, nuk kanë asnjë xhelozi me njëra-tjetrën, madje bashkëshortin dhe gomën e tyre në mënyrë të barabartë. Me dhoma të ndara sigurisht.

‘Sa çifte ka kështu… ne s’jemi si të parët si të fundit’, thotë Hatixhja.
” Siç kemi në Veri, një javë një herë, një herë tjetër ”, thotë 63-vjeçari me dy gra. Ndiqni historinë e tyre në këtë video, publikuar nga ” Top Channel ”.